Snelontruiming / ouderen verhuizen:

Neemt uw verhuizing met zorg uit handen‎. Snel, goedkoop en betrouwbaar.
woningleegmaken.nl

Seniorenverhuizing is dat vrijwel altijd van een grotere naar een kleinere woning.
De kinderen zijn het huis, we raken minder goed ter been, de woning wordt te groot om bij te houden en bovendien; wat moeten we met al die loze ruimte? Verhuizen dus naar een kleinere (senioren) woning.

Voor u is dit natuurlijk een hele organisatie. Gelukkig kunnen wij u hier mee helpen. Snelontruiming verhuist u naar uw nieuwe woning (senioren woning, ouderen zorgcentrum of verpleeghuis) en kan tevens zorgdragen voor de ontruiming van de oude woning inclusief het opleveren aan de woningbouwvereniging, danwel het verkoopklaar maken van de woning.

Bij het opleveren van de oude woning aan de verhuurder wordt de gehele woning volgens opgaaf van de verhuurder opgeleverd, gordijnen, tapijt en verlichting verwijderd, gaten in muren en plafonds gedicht, etc, etc.

U kiest de spullen die u mee wilt nemen uit, wij pakken alles voor u in en verhuizen het naar het nieuwe adres. Verdr bepaalt u wat er met de rest van de inboedel gaat gebeuren, spullen naar de kinderen, goed doel, veiling of kringloopwinkel.

U kunt op uw gemak de spullen voorzien van een plakker (krijgt u van ons) groene sticker gaat mee rood gaat weg). Geen haast werk!

Zodra u goed over verhuist bent plannen wij de ontruiming van uw oude woning in. Ook oplevering aan de verhuurder kunt u desgewenst volledig aan ons overlaten.

Voor alle door ons afgesprokken diensten krijgt u vooraf een prijsopgaaf, de prijs is een totaal prijs er komt niets meer bij , verder krijgt u bij Snelontruiming als enige in de branche unieke 100% tevredenheids garantie zo neemt u geen enkel risico.

Voorts hebben wij de kennis en ervaring heeft om u deskundig te begeleiden. Het voordeel van Snelontruiming is dat u naast de unieke 100% tevredenheidsgarantie te maken heeft met een aanspreekpunt; Dhr. Mike Kleinjans,daarbij nemen wij desgewenst ook de ontruiming van de oude woning voor onze rekening zo heeft u voor de verhuizing

Een ontruiming maar met een bedrijf temaken en ontvangt u ook maar een rekening. Wij werken snel, goed, betrouwbaar en bovendien nog voordelig ook u betaalt hoe dan ook de laagste prijs!

Snelontruiming ontzorgt!

Wilt u u direct uw verhuizing met ons bespreken dan kunt u bellen met Snelontruiming.

Tel. 023 576 2505
Mobiel. 06 430 578 72


Wilt u u een offerte aanvragen dan kunt u dit doen middels het contactformulier


Snelontruiming
Woningontruimen

schoon en snel opleveren senioren-verhuizen woningontruiming, inboedel verwijderen, vloerbedekking verwijderen, schoen en snel woning opleven tevredenheidsgarantie
€ 50,00 korting bij snelontruimnig- woning ontruiming
100% tevredenheidsgarantie!
Het geruststellende bewijs dat anderen u enthousiast voorgingen. Wij garanderen dat onze diensten volledig naar wens en zoals afgesproken naar uw tevredenheid zullen worden uitgevoerd en dat u zonder risico de ontruiming kunt laten uitvoeren. Indien niet tevreden mocht zijn, zoeken wij naar een (aanvullende) oplossing.
De prijs is een totaal prijs
er komt niets meer bij ,
SITA is de specialist op het gebied van afvalbeheer. Sita vindt steeds meer aansluiting bij bedrijven die net als wij, duurzaam willen ondernemen. In ons geval betekent dat vooral veel aandacht voor milieu en duurzaamheid.