Snelontruiming woningontruiming : Over ons

Snelontruiming.nl is een stabiele speler in de ontruimingsmarkt. Wij zijn gedreven, enthousiast, everen, vriendelijk en dynamisch. U heeft een vast aanspreekpunt, 100% tevredenheidsgarantie en gunstige tarieven!

Bij ons betalen bestaande klanten niets aan, bent u een nieuwe of incidentele klant dan verzoeken wij een aanbetaling van 30% te deponeren alvorens wij met de werkzaamheden starten.

Wij leggen schriftelijk vast wat we komen doen, hoelang het duurt en wat de kosten zijn.
U krijgt een totaal prijs voor de opdracht er komt niets meer bij.
Voor eventueel op uw verzoek uit te voeren meerwerk, inhuur materiaal en afvoer afval betaald u afgesproken bedragen.

Onze werkwijze bij een complete woning ontruiming:

U neemt contact met ons op via het aanvraagformulier of nog beter op: 06 430 578 72

Wij komen vrijblijvend bij u langs en maken een passende offerte. We plannen samen met u de datum van de ontruiming, of als er spoed geboden is beginnen wij indien mogelijk direct met de ontruiming. Desgewenst nemen wij contact op met de verhuurder om een en ander af te stemmen.

U overhandigt de sleutels, Wij voeren de woning of bedrijfsontruiming uit. Afgesproken diensten worden geleverd en reparaties /verhuizingen worden uitgevoerd. Afvoeren van de rest inboedel naar afval danwel kringloopbedrijf.

Bezemschoon maken van de woning, sanitair reinigen, ramen lappen, gaatjes in muren en plafonds vullen, deuren terugplaatsen, terugbrengen van de woning in de oorspronkelijke staat is allemaal mogelijk.

Na akkoord, oplevering aan de verhuurder / makelaar/ eigenaar teruggave van de sleutels.


Snelontruiming
Woningontruimen

snel woningontruimen met snelontruiming kleine herstelwerkzaamheden afval efficient verwerkt Milieuvriendelijk recyclen van rest boedel en verantwoord afvoeren van overige goederen uit een pand.
Snel en efficiƫnt ontruimen van hele panden.
Milieuvriendelijk recyclen van rest boedel en verantwoord afvoeren van overige goederen uit een pand.